Hyr Fiol

Våra elever erbjuds möjlighet att hyra vårt eget märke: “Fiolskolan’s fiol!”.

Fiolseten hyrs ut komplett med instrument, stråke, låda med praktiska axelremmar och handtag, samt harts. Fiolerna är utrustade med finstämmare som gör det lättare för ovana att stämma instrumentet.

Fiolskola.se erbjuder elever att hyra fiol i 6 månader.

Vi har barnfioler i storlekarna 1/10, 1/8 samt 1/4. Passar barn från ca. 4-8 år.

Våra instrument är handbyggda i traditionellt använda träslag vid fiolbyggande. Locket är av gran, sarger och botten av lönn. Greppbrädan och andra detaljer är av ebenholts. Materialet har lagrats i minst 10 år för bäst resultat.

Vid tillgång kan vi lämna ut instrument direkt på lektionen.
Förbrukningsmaterial, så som exempelvis strängar, bekostas av hyrestagaren i det fall det behövs.
Då det behövs och om det finns ett passande instrument inne byter vi, inom hyresperioden, upp er gratis till nästa storlek.

Pris: 900:- för sex månader.

Kontakta oss för att hyra en barnfiol