Vuxen?

Möjlighet finns till en testlektion på 30 minuter som kostar 450 :-
Testlektionen är ett bra sätt för oss att mötas.
Boka genom att kontakta FiolSkola.se.

Fiolskola.se har god vana vid att undervisa både barn och äldre. Man skulle snarare kunna säga att det yngsta barnet hos oss är fyra år, det äldsta är 70 år.

Vi erbjuder vuxenundervisning på följande instrument: fiol, cello, viola, harpa och gitarr.

Med 10 års erfarenhet av att undervisa vuxna kan fiolskola.se erbjuda en skräddarsydd kurs som fokuserar på dina önskemål vad gäller repertoar och genre.
Med ömsesidig respekt och förtroende ger vi oss i kast med att utforska fiolens möjligheter.

För vuxna nybörjare på fiol ger vi spelteknik och instrumentkännedom en hög prioritet i början, för att snabbare kunna komma igång med musiken.

För de som har spelat fiol tidigare i livet och vill komma igång igen kan fiolskola.se erbjuda ett digert notmaterial i en mängd genrer.
Vi kommer även att jobba med speltekniken för att få ditt spel att låta ännu mer som du vill ha att det ska låta.

Elever har genom åren spelat inom alla möjliga genres, som klassiskt, filmmusik, musikal, tv-spelsmusik, svensk folkmusik, irländskt.
Vi håller högt i tak, vad vill du spela?

Lektionstiden är 45 minuter.

Kolla in våra nya populära intensivkurser som går av stapeln lite då och då. Datum anslås på första sidan.
Ta reda på när nästa tillfälle är genom att kontakta FiolSkola.se.

Priser:

Individuell lektion:
10 lektioner 5825:-
5 lektioner 3395:-
Två deltagare / duolektion:
10 lektioner 3525:- per deltagare
5 lektioner 2295:- per deltagare

Vi rekommenderar denna onlinekurs för de som vill göra självstudier innan de påbörjar en verklig kurs:

Virtual Sheet Music’s startpaket för violin: 4 DVDer, e-bok om fiolspelets grunder och otroligt många stycken i specialutgåva.